Well Being Thermal Underwear
by
Pierre Yves Fashion bvba
Sint-Niklaas, Belgium

BUITENARBEID EN GEZONDHEID
Wind, regen, kou, hagel, sneeuw, storm: winter in de lagen landen.

Ongezellig voor wie er ’s ochtends en ’s avonds door moet, pendelend tussen kantoor en thuis. Erger echter voor wie helemaal geen kantoor heeft, voor wegwerkers, hoveniers, plantsoendiensten, agrariërs, bosbouwers, kortom iedereen die buiten werkt. Voor hen betekent de winter een regelrechte aanslag op de gezondheid. Voortdurend of vaak onbeschermd blootstaan aan vocht en kou kan immers kwalijke gevolgen hebben. Aandoeningen van de luchtwegen, spierpijn, rugklachten, reuma. Problemen die het werkplezier vergallen en de motivatie kunnen aantasten. Maar gelukkig ook problemen die eenvoudig te vermijden zijn. Met de juiste kleding, te beginnen bij aangepast ondergoed. Want het is juist de onderkleding die de basis vormt voor de bescherming van het lichaam. Alleen als de onderkleding het lichaam warm en droog houdt, kan bovenkleding een doeltreffende bescherming bieden.
Speciaal aan die beroepscategorieën die in weer en wind actief zijn stelt Well-Be-Tex drie basisstukken onderkleding voor.

Well-be-tex Thermal underwear
DE SPECIALIST VAN HET FUNCTIONELE THERMO ONDERGOED.

Well-Be-Tex, geïmporteerd en exclusief gedistribueerd door Pierre Yves Fashion uit
Sint-Niklaas, België, bied een compacte collectie aan van zeer efficient, beschermend ondergoed. Een marktsegment dat heel wat research en materiaalkennis vraagt. Evenals beschermende bovenkleding moet aangepaste onderkleding immers voldoen aan een aantal specifieke eisen. Het moet zacht en huidvriendelijk zijn. Het mag de drager niet hinderen in zijn bewegingsvrijheid en moet comfort bieden. Het moet de lichaamswarmte vasthouden en tegelijk vocht absorberen en naar buiten afvoeren.
Het beschermende ondergoed van Well-Be-Tex biedt alleen maar voordelen.
Het grote absorptievermogen, de hoge dampdoorlaatbaarheid en isolatiewaarde hebben niet alleen een beschermende invloed op de gezondheid, ze zorgen ook voor een hoge mate van comfort. Het dragen van aangepast ondergoed in de winter heeft een gunstige invloed op de werkprestaties. En dat komt niet alleen de medewerkers ten goede maar uiteindelijk en vooral het bedrijf zélf.